Migraine & headaches

I use reflexology and massage (sometimes also combined with ear acupuncture) to treat migraine and headaches, with knowledge and understanding based on Traditional Chinese Medicine.

According to Traditional Chinese Medicine we can categorize headaches into 4 types, depending on which meridian is affected (either Gall bladder, Stomach, Bladder or Endocrine Meridian). The localisation of the pain in the head, together with sensitive zones on the feet, help diagnose the type of headache and the appropriate treatment for both headaches and migraines.

I have a lot of successful experience in treating migraines and headaches when working in companies giving massage and reflexology.

 

Testimonial:

"Jeg var ca. 30 år, da jeg første gang fik migræne – formentlig på grund af stress på jobbet og tre små børn derhjemme. Det normale har været, at jeg har fået 1-3 anfald om ugen på op til 72 timer ad gangen, hvilket har gjort det nærmest umuligt at passe et fuldtidsjob. Diverse migræneanfaldsmedicin har hjulpet i perioder, men har også bevirket, at anfaldene blev hyppigere og værre. Jeg har prøvet snart sagt alle former for behandling, blandt andet akupunktur, massage, fysioterapi og Hovedpinecentret under Glostrup Hospital.

Via en massageordning på jobbet fik jeg zoneterapi af Mada i oktober 2018, hvor vi aftalte, at jeg skulle prøve zoneterapi hos hende i en periode. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at der skete et mirakel straks, men min migræne har ændret sig til noget, der kan sammenlignes med en almindelig hovedpine. Jeg har nu højst hovedpine én gang om ugen, og jeg har ikke taget migræneanfaldsmedicin siden oktober 2018. Almindelige hovedpinepille efter behov er nok nu [Juni 2019].

Jeg er i øjeblikket til behandling hos Mada hver tredje uge. Det er selvfølgelig ikke gratis, men for første gang i ca. 10-12 år har jeg ikke problemer med at arbejde fuld tid på jobbet. Jeg kunne skrive meget om behandlingen og om, hvor flink og rar Mada er, men for mig er det vigtigste, at Mada har hjulpet mig ud af et sort hul af migræne."

Thomas Andersen, Greve